50 % korting op het onderzoek gedurende oktober en november!

Honden en katten met een leeftijd vanaf ongeveer 8 jaar (en konijnen vanaf 4 jaar) vallen in de categorie ‘senior’. Dit houdt in dat uw dier extra zorg nodig heeft. Mogelijk merkt u zelf al dat uw huisdier symptomen begint te vertonen verband houdend met de ouderdom. Het dier zal minder actief worden, minder willen bewegen en spelen, meer slapen, uit de bek gaan ruiken en slechter gaan horen en zien. Soms komt zelfs incontinentie of dementie voor.

Om zo goed mogelijk in te spelen op de ouderdom van uw hond, kat of konijn hebben wij in de maand september en oktober ook dit jaar weer de Senior Check in de vorm van een gezondheidsonderzoek speciaal voor het oudere huisdier.

Deze check bestaat uit de volgende punten:

  • uitgebreid lichamelijk onderzoek
  • bloedonderzoek
  • urineonderzoek (indien mogelijk)
  • bloedonderzoek schildklier bij de kat

Met behulp van deze onderzoeken kunnen wij het functioneren van de belangrijke organen (o.a. lever en nieren) meten. Zo kunnen bepaalde ziekten en afwijkingen die veel voorkomen op oudere leeftijd, in een tijdig stadium worden ontdekt.
Dit alles leidt tot een uitgebreid advies op maat over de optimale verzorging van uw huisdier.

Omdat wij de gezondheid van het oudere huisdier belangrijk vinden, krijgt u in de maanden oktober en november 50 % korting op dit programma!

Normaal bedragen de kosten voor dit complete onderzoek €148,10 bij de hond en € 200,- bij de kat .
Nu met 50% korting betaald u nog maar €74,05 voor de hond en €100,- voor de kat voor dit uitgebreide onderzoek (inclusief de consultkosten).

Afhankelijk van de adviezen van de dierenarts en of het opvangen van de urine wel of niet zal lukken, zal het bedrag kunnen afwijken van bovenstaande richtlijn.
Indien we tijdens dit onderzoek een hart of nier probleem vast stellen of een hoge schildklierwaarde meten dan is het verstandig om ook de bloeddruk te meten. Dit kan dan op een later moment bij de assistent. De kosten van deze bloeddruk meting bedragen dan € 27,50.

Interesse? Maak dan nu telefonisch een afspraak op één van onze vestigingen (m.u.v. Woerden in verband met de ophanden zijnde verhuizing).

 

Ontvang onze nieuwsbrief