Is uw hond of kat te zwaar?  Start dan nu met ons het gratis gewichtsprogramma!

U kunt met uw huisdier bij ons terecht wanneer hij/zij te zwaar is.
Onze assistenten Jacqueline en Jaimy willen u hier graag in begeleiden.

Waar bestaat het gewichtsprogramma uit:

Wij wegen uw huisdier en bekijken samen met u wat het gewenste gewicht gaat worden.
Aan de hand hiervan maken wij een schema qua voeding en beweging.

Vervolgens plannen wij een vervolgafspraak in, om na 2 á 3 weken uw huisdier opnieuw te wegen en het resultaat te bespreken. (Indien het voor de kat veel stress veroorzaakt om langs te komen op de praktijk, dan is het ook mogelijk om het verloop telefonisch te bespreken.)

Het programma
Specific (dieetvoer voor honden en katten) heeft een speciaal gewichtsprogramma ontwikkeld waarin alle gegevens gezet kunnen worden van uw huisdier. Het programma laat het volgende zien: hoeveel uw huisdier per dag mag eten, het laat een afvalcurve zien en geeft een vervolgadvies. Deze gegevens geven wij u iedere keer mee en houden wij voor u bij.  

Het eerste gewichtsconsult
Het eerste consult duurt een half uur. Hierdoor hebben wij de ruimte om het programma met u te bespreken en uw huisdier te bekijken. Tevens kunnen alle gegevens op dat moment in het gewichtsprogramma gezet worden. Ook introduceren wij het voer van Specific waar u 15 % korting op krijgt. Tevens krijgt u een informatiepakket.

Vervolg gewichtsconsult
De daaropvolgende consulten zijn 15 minuten. We bespreken het voedingsschema en eventueel ook andere mogelijkheden om uw dier meer te laten bewegen.

Resultaat
Bij de start van het programma wordt een foto gemaakt van uw huisdier en aan het einde van het programma wordt dit nogmaals gedaan. Deze foto krijgt u mee van ons.

Lees hier meer over overgewicht en de gevolgen hiervan voor uw huisdier.

Wilt u een afspraak maken of heeft u nog vragen, dan kunt u ons bereiken op 0348 - 445763.

Ontvang onze nieuwsbrief