Dierenartsen

RB
Rolf Been
(praktijkeigenaar)

Ik ben sinds 1991 werkzaam als dierenarts bij de praktijk. In het begin als “allround” dierenarts, gedurende de laatste jaren op het gebied van de gezelschapsdieren. Door de verder gaande ontwikkelingen heeft iedere dierenarts en paraveterinair een specialisatiegebied. Mijn interesse heeft de chirurgie en beeldvormende technieken (röntgen en echo).
Daarnaast houd ik me bezig met de organisatie van de dagelijkse gang van zaken in de praktijk wat een plezierige bezigheid is met het huidige team.
In mijn vrije tijd doe ik leuke dingen met het gezin en train ik met ons hondje Farrah.

 

AI
Angela van Iersel

In 2005 ben in afgestudeerd en daarna meteen aan de slag gegaan bij deze praktijk. Het leuke afwisselende werk en de fijne collega’s maakt dat ik dit nog steeds met erg veel plezier doe. Inmiddels woon ik al weer enkele jaren in Vleuten met mijn Russische dwerghamsters Baileys en Tequila en 6 lieve kousenbandslangen.
Het was al heel vroeg duidelijk dat ik dierenarts wilde worden. Elk moederloos eendje, ziek muisje of konijntje werd tot wanhoop van mijn ouders met veel liefde verzorgt. Na het VWO heb ik eerst een jaar gewerkt, maar werd daarna gelukkig alsnog ingeloot voor de studie diergeneeskunde. Tijdens de studie heb ik me extra bezig gehouden met de ziektekunde bij konijnen en knaagdieren.
In mijn vrije tijd ben ik vooral buiten te vinden, lange wandelingen, skeeleren of lekker bezig zijn met paarden.

 

  PL
Peggy Laan

Ik ben in 2007 afgestudeerd als dierenarts in Utrecht en sinds juli 2008 werkzaam bij de praktijk. Vanaf de eerste minuut heb ik het erg naar mijn zin in dit grote team van dierenartsen en dierenartsassistenten / paraveterinairen. Tijdens mijn studie diergeneeskunde heb ik mij gericht op de paarden en de gezelschapsdieren. In de praktijk zult u mij dan ook in beide disciplines tegenkomen.
Ik woon samen met mijn vriend, twee zonen, een dochter en onze Dobermann ‘Noek’. In mijn vrije tijd wandel ik veel met de hond en sport ik graag. Maar ook vind ik het belangrijk veel tijd door te brengen met vrienden en familie.

 

  SP
Solange Hoevenaar - Pogge

Sinds november 2009 ben ik werkzaam bij de praktijk, zowel in Vleuten als Harmelen.
Na in januari 2008 te zijn afgestudeerd kon ik niet wachten om als dierenarts te beginnen. Ik heb anderhalf jaar met plezier gewerkt bij een kliniek in Amstelveen toen de kans zich voor deed dichter bij huis te kunnen werken. In Vleuten woon ik dan ook heerlijk samen met mijn man en onze kat Lucy. In mijn vrije tijd ben ik veelal te vinden bij vrienden/familie, met een goed boek op de bank of lekker aan het dansen. Wat mij met plezier als dierenarts laat werken, is dat geen dag hetzelfde is waardoor je als dierenarts een beroep moet doen op je inlevingsvermogen en creativiteit. Elke dag wordt een nieuwe puzzel opgelost. Speciale interesse gaan voor mij uit naar de katten- geneeskunde en weke delenchirugie afgewisseld met zorg voor intensieve patienten. Voor hond en kat, maar zeker ook konijnen en kleine knagers bent u bij deze praktijk aan het juiste adres. Wellicht tot ziens in de spreekkamer.

 

  SH
Sonja de Voer - de Haas
 

Sinds mei 2009 ben ik werkzaam bij de praktijk. Ik voel me erg thuis in de grote, gezellige groep collega’s. Dierenarts worden was voor mij al vanaf jonge leeftijd een grote droom. Het was een lange weg….ik werd helaas 5x uitgeloot voor de studie Diergeneeskunde. Daarom heb ik eerst de studie Biofarmaceutische Wetenschappen gevolgd, waar ik veel geleerd heb over de ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen. Voordat ik bij deze praktijk terecht kwam, werkte ik bij de faculteit Diergeneeskunde bij Gezelschapsdieren. Ik ben een ambitieuze dierenarts met veel passie voor de
diagnostiek van internistische problemen bij honden en katten. Graag denk ik met huisdiereigenaren mee om zo samen tot een goede oplossing voor problemen te komen. De tandheelkunde is tegenwoordig een extra aandachtsgebied voor mij. Daarnaast heb ik ook veel plezier in opereren. Tot ziens in de spreekkamer!

 

Tessa2
Tessa Bruinen

In 2015 liep ik al stage bij deze mooie praktijk en na mijn afstuderen als dierenarts ben ik weer terug bij Diergezondheidscentrum De Limes. Wat ik leuk vind aan dit beroep, is de afwisseling: We onderzoeken en behandelen zieke dieren met bezorgde eigenaren, maar zijn er ook op de 'blije momenten' zoals een nieuw kitten of een genezen dier. Het stellen van de juiste diagnose door het samenvoegen van 'puzzelstukjes' uit klinisch onderzoek, bloeduitslagen en aanvullende diagnostiek geeft me veel voldoening.
Bovendien werk ik met veel plezier samen met de assistentes en dierenartsen in dit fijne team.
Sinds kort woon ik samen met mijn vriend in Utrecht en zie ik elk asieldier als een potentiële nieuwe huisgenoot! Daarnaast breng ik graag tijd door met vrienden, mijn familie in het zuiden van het land en hou ik van skiën, paardrijden en het maken van verre reizen.

Nanda
Nanda Clarisse

Al sinds mijn zesde was ik vastberaden om dierenarts te worden. Mijn eerste patiënt was een slak met een kapot huisje, deze is met zorg gerepareerd.
Na 1 jaar biologie gestudeerd te hebben, ben ik toegelaten tot de studie diergeneeskunde. Direct na mijn afstuderen in 2005 ben ik ‘de praktijk’ ingegaan. De eerste jaren na mijn afstuderen heb, ik naast een vaste praktijk, in verschillende praktijken door het hele land ervaring opgedaan.

Sinds april 2017 ben ik terecht gekomen bij diergezondheidscentrum De Limes. De variatie van het werk en het contact met de dieren geeft mij veel plezier. Door het werken met een leuke groep collega’s wordt dit plezier nog vergroot. Op werkgebied ligt mijn interesse bij konijnen, knaagdieren en bij de chirurgie.
Ik woon samen met mijn man, 4 kinderen, mijn hardloopmaatje Timo en een achtertuin vol knaagdieren en konijnen. Naast het werk ben ik graag buiten om te sporten en dit combineer ik met veel plezier met ons hele gezin.

Josien Deenik
Josien Deenik

Eind 2001 ben ik afgestudeerd als dierenarts. Ik heb daarna zes jaar als dierenarts in loondienst gewerkt en daar een brede ervaring opgedaan in de geneeskunde van gezelschapsdieren.
In 2008 ben ik “De dierenarts bij u thuis” gestart als ZZP’er. In 2018 is mijn praktijk gefuseerd met Diergezondheidscentrum De Limes en ben ik onderdeel geworden van dit leuke team.

Ik vind het rijden van visites het leukste aspect van mijn vak. Ik vind het heel fijn om de tijd te hebben voor persoonlijk contact en om bij zowel de eigenaar als bij het dier stress te kunnen wegnemen rondom het onderzoek door de dierenarts.

Ik woon samen met mijn kinderen en kat. In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vriendinnen om gezellig uit eten te gaan of een dagje te relaxen. Verder zeil ik graag op de Loosdrechtse Plassen en heb ik het Indoor Skydiven ontdekt.

 Paraveterinairen

 

  JM
Janneke Verbruggen-Meijers

Sinds juni 2007 ben ik werkzaam bij de praktijk. Ik heb enkele jaren als praktijkmanager gewerkt en nu ben ik meer op de werkvloer aanwezig als paraveterinair.

Het assisteren van de dierenarts en de paraveterinaire handelingen die daarbij horen, geven mij veel energie. Ook vind ik het leuk om onze klanten aan de balie op een goede manier te adviseren en te helpen. Ik vind het belangrijk dat onze klanten weer tevreden de deur uit lopen.

Naast deze taken houd ik mij ook bezig met zgn. projecten zoals o.a. het praktijkmanagementsysteem en ik onderhoud het contact met de leveranciers.

Graag tot ziens in de praktijk! 

MD
Marleen Dessing
(praktijkmanager / boekhouding)

Na 23 jaar bij een ander bedrijf gewerkt te hebben, ben ik mij gaan richten op een nieuwe uitdaging op de arbeidsmarkt. In januari 2013 ben ik gestart met de opleiding tot Praktijkmanager Veterinair.
Ik had voor deze opleiding een stageplek nodig en vond deze bij DGC de Limes.
In deze periode werd mij gevraagd of ik vanaf 1 september 2013 wilde komen werken in de praktijk. Ik verricht de administratie van de praktijk en help zo nu en dan een handje mee achter de balie.
Ik woon in Mijdrecht met mijn gezin, hond, 2 cavia’s en 2 konijnen.

 

  BR
Bas Rosendaal
(hondentrimmer)

Sinds 1 januari 2013 ben ik werkzaam bij Diergezondheidscentrum De Limes als hondentrimmer.

Vanaf mijn vijftiende ben ik begonnen met honden trimmen. Mijn eerste stage was gelijk een succes en zo leuk dat ik wist “dit is mijn passie”!
Na mijn opleiding heb ik in 2 verschillende showkennels gewerkt en ik ben daarna gaan reizen. Ik heb o.a in London gewoond en daar ook gewerkt in een trimsalon.
In de weekenden was ik vaak te vinden op nationale en internationale hondenshows door heel Europa om honden te showen.

Ik ben een familiemens maar houd ook veel van dieren, vakantie en uitgaan!

Graag tot ziens in de trimsalon.

DM
Debbie van Miltenburg

Mijn eerste kennismaking met deze praktijk was tijdens mijn stageperiode in het begin van 2009. Na mijn middelbare school ben ik hier mijn studie tot paraveterinair begonnen.
Gedurende 4 jaar ging ik één dag naar school en werkte ik 4 dagen op de praktijk. 

In juli 2013 ben ik afgestudeerd aan het Groenhorst College te Barneveld. Ik kan op deze praktijk blijven werken en ga met heel veel plezier fulltime aan de slag.

In mijn vrije tijd doe ik veel aan sporten. Ook kun je mij veel vinden bij mijn vrienden en familie. 

Tot ziens in de praktijk!

  JO
Jacqueline Mulder-Oosterlaken

Vanaf 2001 ben ik werkzaam op de praktijk. Begonnen als stagiair honden trimmen en uiteindelijk al weer vele jaren als paraveterinair.
Binnen de praktijk is er voldoende ruimte om je te ontwikkelen en kansen moet je pakken. Zo leren we allemaal steeds wat bij en kunnen we de cliënten onze kennis overbrengen.
Naast het werk woon ik met man en 3 kinderen in Oudewater en heeft de liefde voor dieren ons hele gezin besmet.
We hebben naast onze 2 honden nog een kat, kippen, vissen, chinchilla`s en vogels.
Ik zie u graag op de praktijk.

  LB
Laura van der Beek - Lagerberg

In 1992 was ik klaar met de opleiding tot paraveterinair aan het Groenhorst College in Barneveld.
Ik heb toen 3 fantastische jaren gewerkt bij de Spoedkliniek voor Dieren in Amsterdam.
Na 3 jaar weekend en nachtdiensten wilde ik wat meer regelmaat in mijn leven en zo belandde ik bij het voormalige Westelijk Weidegebied in Harmelen. Ook daar heb ik ruim 3 jaar met veel plezier gewerkt maar i.v.m. met een verhuizing ben ik toen weggegaan.

Nu, ruim 13 jaar, diverse banen, verhuizingen en 2 kinderen later ben ik weer terug maar dan in de nieuwe vestiging in Maarssenbroek. Wat heel handig is want daar woon ik samen met mijn man, 2 kinderen, konijn Wipneus en grote poedel Timo. Timo en ik starten en eindigen de werkdag met een heerlijke wandeling.

  MV
Mirjam Voorn

Ik woon heerlijk in Kockengen samen met mijn vriend Roel en 2 kinderen, Roos en Hidde.
Ik ben al meer dan 15 jaar parttime werkzaam bij de praktijk met heel veel plezier. Naast mijn werkzaamheden als paraveterinair, verzorg ik ook de PR voor de praktijk.
Mijn hobby’s zijn mijn beesten thuis en op m’n werk en verder houd ik van uitgaan, lezen, dansen en mijn tweelingzus.
Tot ziens op de praktijk!

  PH
Priscilla van der Heijden

In juni 2010 ben ik afgestudeerd als paraveterinair. Tijdens mijn laatste studiejaar heb ik stage gelopen bij deze praktijk. Dat is mij erg goed bevallen.
In oktober 2010 heb ik gesolliciteerd bij de praktijk en ben ik gelukkig aangenomen voor 32 uur.
Inmiddels werk ik fulltime bij de praktijk en iedere dag rij ik nog steeds met veel plezier naar de praktijk toe.
Het werk is erg veelzijdig en geen dag is hetzelfde, dit maakt het voor mij erg aantrekkelijk.

Hopelijk tot snel in de praktijk!
Hester
Hester Verbrugge

Sinds juni 2015 ben ik werkzaam bij de praktijk. Vanaf mijn jeugd ben ik geïnteresseerd in kleine huisdieren en ben ik dan ook na mijn middelbare school gaan studeren voor paraveterinair in Barneveld.
Na de opleiding en stages bij diverse dierenklinieken heb ik 8 jaar bij een dierenspeciaalzaak in Utrecht gewerkt. Uiteindelijk ben ik na deze zeer interessante periode dan toch gaan werken in het vak waar ik voor ben opgeleid: paraveterinair.
De Limes is voor mij niet alleen een fijne kliniek om te werken maar is ook zeker een tweede thuis voor mij. De omgeving, klanten en collega’s zijn mij erg dierbaar en bieden mij dan ook een fijne en gezellige werkomgeving.
Ik zie u graag bij ons op de praktijk.

Jaimy
Jaimy van der Vlist

In 2016 ben ik afgestudeerd als paraveterinair. Tijdens mijn studie heb ik drie verschillende soorten stages gelopen waar ik veel kennis heb opgedaan.
Sinds april 2017 ben ik werkzaam bij het Diergezondheidscentrum. De Limes heeft een heel gezellig team waar ik me gelijk welkom bij voel.

In de praktijk kan ik veel leren. Ook zou ik het erg leuk vinden om cursussen te gaan volgen om mijn kennis nog meer uit te breiden. 

In mijn vrije tijd heb ik altijd paardgereden en Agility gedaan met mijn honden. Vroeger heb ik vier Border Collies en een Jack Russel terriër gehad waarmee Agility werd gedaan. Nu heb ik nog twee Border Collies. Verder ben ik in mijn vrije tijd veel bij mijn vriend, familie en vrienden.

Ik zie u graag bij ons op de praktijk !

Joke
Joke van Jaarsveld

Ik ben opgegroeid in een groene omgeving op de boerderij met veel liefde voor de natuur en de dieren.
Door persoonlijke ontwikkeling, bewustzijn en observeren, kan ik dieren goed aanvoelen.

Ik heb jaren met heel veel plezier Mechelse herders gehad. Nika is bijna 13 jaar geworden en Adicha ruim 15 jaar. Zij hebben mij veel geleerd.
Nu zijn er geen huisdieren meer, maar gelukkig kan ik veel liefde geven aan de dieren in de praktijk.

Simone
Simone Verhey-van Putten

Ik ben vanaf 1999 werkzaam als paraveterinair en nog geen dag is het zelfde geweest op de praktijk! Zowel achter de balie met bijbehorende taken, als bij het assisteren bij operaties en het verzorgen van de  opnamepatiënten kan ik mijn draai goed vinden.
Het werk zit vol passie, dankbaarheid en uitdagingen.

In mijn vrije tijd ben ik kynologisch instructeur bij KC Woerden, waar ik met veel plezier puppy’s en Hoopers cursussen geef. Daarnaast ben ik mij aan het verdiepen in het hondengedrag.

Ik ben getrouwd met een lieve man en samen hebben we 4 kinderen: 3 zoons en 1 dochter. Lekker druk dus.
Thuis hebben wij 2 heerlijke honden Fonz en Kay ( Zwitserse witte herder / Berner Sennen hond), een poesje Saar en 2 konijnen van onze dochter, Mindy en Pluis.

Vraagteken
Trees Doeleman

Binnenkort meer over onze collega!

  Vraagteken
Anica van Ameijde

Dat ik gek was op alles wat met dieren te maken had, was al op hele jonge leeftijd duidelijk. Met veel liefde en aandacht zorgde ik voor onze konijnen, hamsters en katten, maar ook helpen in een dierenasiel vond ik leuk. Toen ik later het geluk had een eigen paard te kunnen houden, was ik daar uiteraard dagelijks vele uren te vinden! Toch ben ik in eerste instantie niet met dieren gaan werken en bleven de dieren voor mij dus voornamelijk een grote hobby.
Tot ik na 16 jaar in het onderwijs te hebben gewerkt, besloot dat het eens tijd werd voor iets héél anders! Ik volgde de opleiding tot paraveterinair en studeerde in 2016 af. Ik werkte 2 jaar bij een dierenartsenpraktijk in Aalsmeer en sinds december 2018 mag ik het team van De Limes versterken!
De combinatie van werken met dieren én mensen vind ik het leukst aan dit beroep, dus hoop ik u én uw huisdier snel te mogen begroeten in onze praktijk.

  RE
René Sweens

Na 20 jaar beroepsmilitair te zijn geweest, moest ik a.g.v. gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid Defensie verlaten. Dat betekende opnieuw beginnen en ik besloot toen een keuze met het hart te maken: werken met dieren.
Zo ben ik in augustus 2003 als stagiair bij de praktijk gestart.
Na de opleiding was het gelukkig mogelijk om te blijven. Tot de dag van vandaag blijkt het een goede keuze te zijn geweest en heb ik het erg goed naar mijn zin.
Naast het assisteren van de dierenartsen doe ik van alles achter de schermen op het gebied van de praktijkautomatisering, de website en allerlei technische klusjes. Een heel afwisselende en veelzijdige baan waar ik u en mijn collega’s nog lang blij mee hoop te kunnen maken.