Introductie

Trimsalon


Mijn naam is Bas Rosendaal. Na de opleiding dierverzorging ben ik in 1999 de opleiding "hondentrimmen" gaan volgen bij het Huisdier Kennis Instituut te Bunnik.
Na mijn opleiding heb ik in twee verschillende showkennels gewerkt en ben daarna gaan reizen. Ik heb o.a. in London gewoond en daar ook gewerkt in een trimsalon.
Sinds 1 januari 2013 ben ik werkzaam bij Diergezondheidscentrum De Limes als hondentrimmer.

 

Informatie trimsalon

voortrimmen natrimmen
Vóór ................ ......... en na de trimbeurt


Er zijn veel verschillende rassen en vachtsoorten. Bij het trimmen wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken afhankelijk van het soort vacht, het seizoen of wat er tijdens de trimbeurt nodig is: plukken, knippen, scheren, ontwollen, effileren en ontklitten.

Tijdens een trimbeurt knippen we de nagels, maken we de oren schoon (evt. uitplukken) en checken het gebit.

Er wordt waar mogelijk gewerkt met vaste prijzen per ras. Bij vachten waarbij het werk en de tijdsduur sterk kan variëren, wordt het uurtarief gehanteerd. Het uurtarief bedraagt € 35,-

De tarieven vindt u hier.

Bij frequent terugkerende trimbeurten kunnen gereduceerde prijzen worden gerekend. Trimmer Bas kan u hier over informeren.

Alle honden zijn van harte welkom in onze trimsalon en we beantwoorden al uw vragen met plezier (er zijn veel tips over de vachtverzorging van uw hond te geven).

Tevens verkopen we ook borstels, shampoo en conditioners.

De trimsalon is gevestigd binnen de dierenartspraktijk. Mocht er extra zorg nodig zijn voor uw hond is er altijd een dierenarts beschikbaar (bijvoorbeeld bij huidproblemen). Mochten hier extra kosten aan verbonden zijn, wordt dit eerst met u overlegd.

Tips voordat uw hond naar de trimsalon gaat

  • Laat uw hond goed uit van te voren.
  • Houd er rekening mee dat uw hond een paar uur in de trimsalon verblijft.
  • Breng de hond aan de riem.
  • Meld als uw hond ergens last van heeft.

Kat trimmen onder narcose
Als het trimmen bij de wakkere kat niet mogelijk is, kan een kat bij ons onder narcose worden getrimd.
Een standaard narcose en het trimmen van een kat met een gemiddeld gewicht (+ 4kg) kost € 75,-

Openingstijden
De trimsalon is geopend van maandag t/m donderdag. U kunt op alle werkdagen telefonisch (0348 - 445 383) of aan de balie (niet per e-mail) een afspraak maken op de vestiging in Harmelen.

 

 

Briard